«ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ Κύπελοοοοοοοο»! (vid, pics)

«ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ Κύπελοοοοοοοο»! (vid, pics)

Αμόκ στην υποδοχή της αποστολής της Ενωσης στο ξενοδοχείο από περισσότερους από 600 ΑΕΚτσήδες!

«ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ Κύπελοοοοοοοο»! (vid, pics)

Η «Original 21» είχε προαναγγείλει με ανακοίνωσή της την υποδοχή της αποστολής της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται ήδη για να της δώσει από σήμερα το Κύπελλο!

Το... είπαν και το έκαναν! Περισσότεροι από 600 φίλοι της Ένωσης, η συντριπτική πλειοψηφία με μηχανοκίνητη πορεία από την Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκαν στην Αττική οδό στο Holiday Inn Attica προκειμένου να ντοπάρουν ψυχολογικά τους «κιτρινόμαυρους».

Με την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ επικράτησε... αμόκ με τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και εκείνα που αφορούσαν την κατάκτηση του τροπαίου να μη σταματούν!

Θα επιστρέψει στους τίτλους η ΑΕΚ; Σε απόδοση 3.00 στην Casino Rio Bet να κατακτήσει η Ενωση το Κύπελλο Ελλάδας.

Αποθέωση για όλα τα μέλη της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος και απαίτηση για το Κύπελλο και την γιορτή να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια με την ολοκλήρωση του τελικού στο ΟΑΚΑ...

Aντιπροσωπεία των φίλων της ΑΕΚ απευθύνθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους εξηγήσουν την παρουσία τους στο ξενοδοχείο και να απαιτήσουν την κούπα!

«Εμείς θέλουμε την κούπα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Παίξτε για την κούπα και για την ΑΕΚ, για την φανέλα. Ήρθαμε εδώ για σας, σας στηρίζουμε, σας πιστεύουμε. Αύριο δεν μας αφήνουν να είμαστε μαζί σας. Στην ΑΕΚ είστε και ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη, είδικα μ' αυτούς»!

Best of internet