Από τη Σιέρα Λεόνε για τη Γιουνάιτεντ!

Από τη Σιέρα Λεόνε για τη Γιουνάιτεντ!

Από τη Σιέρα Λεόνε για τη Γιουνάιτεντ!

bet365

Μια τρελή γκάφα λίγο έλειψε να σβήσει το όνειρο ζωής ενός φίλου της Γιουνάιτεντ από τη Σιέρα Λεόνε. Τα ουρλιαχτά που λύγισαν τους Αγγλους.

Mega φιάσκο στο Ολντ Τράφορντ και ο Δήμαρχος του Μάντσεστερ τόνισε πως θα υπάρξουν συνέπειες! Χιλιάδες φίλαθλοι ταλαιπωρήθηκαν, ενώ η ιστορία ενός φίλου της Γιουνάιτεντ συγκλονίζει. Ο Μόουζες βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Θέατρο των Ονείρων», εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο του! Ο φίλαθλος από τη Σιέρα Λεόνε έκανε το ταξίδι των 3.170 μιλίων για να δει από κοντά τη Μάντσεστερ, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τη... γκάφα των Βρετανών «Ημουν τόσο απογοητευμένος που ούρλιαξα. Ηρθαν αρκετοί και με αγκάλιασαν... Ταξίδεψα από τη Σιέρα Λεόνε για να δω την ομάδα μου για πρώτη φορά..» τόνισε ο νεαρός!

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ όμως ήταν εκεί, βγήκαν χρήματα από τα ταμεία, ώστε ο Μόουζες όχι μόνο να αλλάξει την πτήση του, αλλά και να παρακολουθήσει τον τελικό στο Γουέμπλεϊ. Μάλιστα, αποφάσισαν να τον φιλοξενήσουν στον σύνδεσμο μέχρι και το Σάββατο! «Είχε τρελαθεί, να είναι τόσο κοντά στο όνειρο... Ο Μόουζες είναι ένα φτωχό παιδί που έκανε τα πάντα. Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό για ένα φίλο» τόνισε ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου της Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα