Η επική ομιλία και παραμονή της Τουλούζ! (vid)

Η επική ομιλία και παραμονή της Τουλούζ! (vid)

bet365

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, πάθος, συναισθήματα! Η παραμονή της Τουλούζ στην Ligue 1 έφερε στο φως την επική ομιλία του Πασκάλ Ντουπράζ στα αποδυτήρια των «βιολέ».

Μπορεί η κορυφή στο «Σαμπιονά» να έχει κριθεί εδώ και καιρό λόγω της φοβερής και τρομερής Παρί, ωστόσο, οι συγκινήσεις δεν έλειψαν από την τελευταία στροφή του γαλλικού πρωταθλήματος! Η Τουλούζ ήθελε μόνο νίκη για να είναι σίγουρη πως θα παραμείνει στην κατηγορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Ρεμς κόντρα στην Λιόν. Με την ομάδα να παίζει το μέλλον της, ο τεχνικός των «βιολέ» Πασκάλ Ντουπράζ έκανε μία από τις πιο επικές ομιλίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Ο Ντουπράζ... χτύπησε στις καρδιές των ποδοσφαιριστών, καθώς εκτός από αυτά που τους είπε, τους έδειξε και ένα βίντεο με τα παιδιά, τις γυναίκες και συγγενείς τους, οι οποίοι ζητούσαν την νίκη για την σωτηρία! «Σας αξίζει η παραμονή. Είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε. Όχι χθες, όχι αύριο. Τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου στα μέσα Μαρτίου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών δάκρυσαν, τα λόγια του έμπειρου τεχνικού ήταν... όλα τα λεφτά και την επόμενη ημέρα η Τουλούζ «δάγκωνε» μέσα στο γήπεδο και έβγαλε τρομερή ψυχή για το «διπλό» στην έδρα της Ανζέ! Ισοφάρισε δύο φορές και στο 80' με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 που της έδωσε την νίκη και την παραμονή στην κατηγορία. Αν, μάλιστα, το 3-2 δεν γινόταν ποτέ και το ματς έληγε ισόπαλο, η Τουλούζ θα υποβιβαζόταν. Η Ρεμς από το 56' είχε την Λιόν στο 4-0, όμως δεν της ήταν αρκετό, μιας και τα «λιοντάρια» του Ντουπράζ έκαναν το καθήκον τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα