Ανακοινώνεται το βράδυ ο Ζιλμπέρτο

Ανακοινώνεται το βράδυ ο Ζιλμπέρτο

Ανακοινώνεται το βράδυ ο Ζιλμπέρτο

bet365

Στην ειδική εκπομπή για την Λεωφόρο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό. Υπέγραψε ο Βραζιλιάνος.

Η συμφωνία του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή ήταν δεδομένη, ο Βραζιλιάνος παίρνει τα κλειδιά του μαγαζιού για τα επόμενα τρία χρόνια όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr και το απόγευμα της Δευτέρας υπέγραψε το συμβόλαιο του σε συνάντηση που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Γιάννη Αλαφούζο. Η πρόσληψή του αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα στην εκπομπή που είναι αφιερωμένη στην Λεωφόρο, το βράδυ της Δευτέρας(22:00) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Ζιλμπέρτο θα δώσει κανονικά το παρών, θα στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο και την Πέμπτη αναμένεται να ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου για την προώθηση της ανακατασκευής του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα