Συμφωνία για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Συμφωνία για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

bet365

Την τελευταία ημέρα του Μαΐου ή την πρώτη του Ιουνίου, θα ολοκληρωθούν τα πλεί οφ.

Σε συμφωνία για την ολοκλήρωση των πλέι οφ, κατέληξε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, με την ημερομηνία να έχει ένα... αστερίσκο. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει επικοινωνία με τις ξένες ομοσπονδίες, προκειμένου να ζητηθεί άδεια να γίνουν τα παιχνίδια την 1η Ιουνίου. Αν όμως η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα πάει πίσω η αγωνιστική και θα έχουμε... σέντρα στις 31 Μαΐου. Μάλιστα, αν και δεν θα έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τους προηγούμενες αγώνες, η ΕΠΟ έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να παρακαμφθεί ο κανονισμός, που κανονικά θα «μπλόκαρε» την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος.

Οκ από ΕΠΟ για τους Έλληνες διεθνείς

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής στην Αυστραλία που είναι προγραμματισμένα για τις 4 και 7 Ιουνίου, η ΕΠΟ άναψε το... πράσινο φως στην Σούπερ Λίγκα τονίζοντας πως οι Έλληνες διεθνείς θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά το πέρας των πλέι οφ.

Για τους ξένους από την άλλη θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή συνεννόηση των ομάδων με την κάθε ομοσπονδία. Αν αυτές δεχθούν να μείνουν οι παίκτες μέχρι και τις 2 Ιουνίου, τότε η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στη 1. Αν δεν το δεχθούν, η τελευταία θα διεξαχθεί στις 31, καθώς παρότι δεν μπορούν να γίνουν παιχνίδια πριν περάσουν 48 ώρες, υπήρξε συμφωνία και σε αυτό τον τομέα, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα