Αποφόρτιση στην Αθήνα, θλάση ο Ζάιρο

Αποφόρτιση στην Αθήνα, θλάση ο Ζάιρο

Αποφόρτιση στην Αθήνα, θλάση ο Ζάιρο

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει στη βάση της μετά την αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Αποφόρτιση επί αθηναϊκού εδάφους. Θλάση (η τρίτη) στον αριστερό δικέφαλο ο Ζάιρο!

Η νέα διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των πλέι οφ και η αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο δεν καθιστά αναγκαία την παραμονή της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, όπου είχε παραμείνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-1).

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 19:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, νωρίτερα η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με προπόνηση και αποθεραπεία στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με αποφόρτιση και αποθεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Ο Μιγκέλ Βίτορ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν.

Θλάση ο Ζάιρο

Τέλος οριστικά η σεζόν για τον Ζάιρο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτός είναι ο τρίτος σοβαρός μυϊκός τραυματισμός του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μέσα στην ίδια σεζόν, στα μισά και παραπάνω παιχνίδια της οποίας απουσίαζε, λόγω τραυματισμών…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα