Μάτα: «Σοκαριστικό να ξέρεις ότι μπορεί κάτι να εκραγεί...»

Μάτα: «Σοκαριστικό να ξέρεις ότι μπορεί κάτι να εκραγεί...»

Τα πολύ περίεργα και με φόβο, συναισθήματα που τον κατέκλυσαν, έγραψε ο Χουάν Μάτα στο προσωπικό του blog, για την αναβολή στο «Ολντ Τράφορντ» και το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε.  

Μάτα: «Σοκαριστικό να ξέρεις ότι μπορεί κάτι να εκραγεί...»

Αν και όλα κύλησαν σωστά και ομαλά, το γήπεδο εκκενώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το ματς της Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ για λόγους ασφαλείας αναβλήθηκε και τελικά αποδείχθηκε ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν ένας ψεύτικος μηχανισμός από άσκηση ετοιμότητας του παρελθόντος, εκείνες οι στιγμές ήταν έντονες και γεμάτες ανησυχία και φόβο...

«Όταν το μάθαμε, ήταν σοκαριστικό... Αρχίζεις και σκέφτεσαι πως υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, όπως μας έλεγε και η αστυνομία. Το γήπεδο εκκενώθηκε άμεσα και όλα ήταν καλά δίχως να υπάρξει το παραμικρό άσχημο, αλλά όλοι μας εκείνη τη στιγμή αισθανόμασταν πολύ περίεργα... Ανήσυχα...» έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάτα. 

Στον τελικό του Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας επκεντρώνονται στην Μάντσεστερ, με τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» να προσφέρεταο στο 1.85 στη Vistabet.

Best of internet