Ο ΠΑΟΚ θέλει και ζητάει αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ θέλει και ζητάει αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο

bet365

Στο σημερινό Δ.Σ. της Superleague θα ξεκαθαρίσει (;) το τοπίο με τις επόμενες 4,5 αγωνιστικές των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας είναι προγραμματισμένο για τις 14:00, από πλευράς ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, όπου θα καταθέσει αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς θεωρούν ότι δεν μπορεί ο «Δικέφαλος» να είναι η μοναδική ομάδα, που θα δώσει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, με τον Πανιώνιο να έχει να παίξει από την προηγούμενη Τετάρτη, γι’ αυτό θα ζητήσει να αλλάξει και το δικό του παιχνίδι.

«Δεν υπάρχει λογική. Δε γίνεται να παίξουμε εμείς μετά από τρεις μέρες και οι υπόλοιποι να ξεκουράζονται. Για μένα αυτό δεν είναι δίκαιο», είπε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Βλάνταν Ιβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να παραμείνει στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει και ένα χαλάρωμα σε κάποιο βοηθητικό γήπεδο, αλλά σε περίπτωση αναβολής θα αναχωρήσει αμέσως για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα