Μπεν: «Να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

Μπεν: «Να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπεν: «Να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μπεν δήλωσε έτοιμος να παίξει στον Ολυμπιακό όπου τον πιστεύουν.

Ο Μπεν μίλησε για την απόφαση του να παίξει στον Ολυμπιακό, το δανεισμό του στο Λεβαδειακό και το στόχο του να παίξει στο Champions League με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα Letelegramme:

«Οταν έπαιζα στη Βέροια υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως εγώ προτίμησα τον Ολυμπιακό. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα στην Ελλάδα να παίξω, να παίξω με μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Είχα υπογράψει στον ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά λίγο πριν τελειώσει η σεζόν έπαθα ζημιά στους χιαστούς. Έμεινα στην ομάδα για να αναρρώσω κι έζησα από κοντά, μέσα από τα αποδυτήρια την ατμόσφαιρα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση» και πρόσθεσε:

«Μόλις έγινα καλά κι αφού μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή, αποφασίσαμε να πάω δανεικός για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω δυνατός στον Ολυμπιακό. Ήθελαν να επανέλθω στο επίπεδο μου και πιστεύουν σε μένα. Γι' αυτό δεν μπήκε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα