Ροντρίγκες: «Πάμε για την πρωτιά στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Ροντρίγκες: «Πάμε για την πρωτιά στα πλέι οφ»

bet365

Μέχρι και το ντέρμπι της Λεωφόρου ουδείς στον ΠΑΟΚ μιλούσε για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Τώρα, αρχίζουν σιγά σιγά να το καλοσκέφτονται στην Τούμπα…

Ο Γκάρι Ροντρίγκες (θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια των πλέι οφ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αντέξαμε για παραπάνω από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο και είμαι χαρούμενος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Κλειδί πιστεύω ότι ήταν η συνολική λειτουργία της ομάδας. Παλέψαμε και αξίζαμε πιστεύω αυτόν τον πόντο.

Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να βγει πρώτος στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα