Τρίτη το Μαν.Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ

Τρίτη το Μαν.Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ

bet365

Το ιδανικό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν να έχει ελεύθερη ολόκληρη την εβδομάδα ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου, ωστόσο, θα παίξει τελικά το βράδυ της Τρίτης το αναβληθέν ματς με τη Μπόρνμουθ.

Η αναμέτρηση της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ» αναβλήθηκε όταν περίπου μισή ώρα πριν από την πρώτη σέντρα, εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο, το οποίο οδήγησε το γήπεδο στην εκκένωση και τους εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλους του χώρους.

Όπως αποδείχθηκε, αυτό το αντικείμενο ήταν ένα κινητό τηλέφωνο που είχε απομείνει από... άσκηση ετοιμότητας και δεν υπήρχε τελικά κάποιος κίνδυνος.

Παρ' όλα αυτά, από την πρώτη στιγμή πάρθηκε η απόφαση της αναβολής του αγώνα, όμως αυτός δεν μπορούσε να διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα.

Όπως αποφασίστηκε έπειτα από συζητήσεις με την Πρέμιερ Λιγκ και την Αστυνομία του Μάντσεστερ, το ματς θα γίνει κανονικά το βράδυ της Τρίτης (22:00 Ελλάδας), μόλις τέσσερις μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, όπου η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Μπόρνμουθ.

Υπενθυμίζεται ότι η Γουέστ Χαμ περιμένει από τους «κόκκινους διαβόλους» να πάρουν το τρόπαιο, έτσι ώστε η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να καταφέρει να βρεθεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα