Μπενίτεθ: «Η καρδιά μου λέει να μείνω στη Νιουκάστλ»

Μπενίτεθ: «Η καρδιά μου λέει να μείνω στη Νιουκάστλ»

Μπενίτεθ: «Η καρδιά μου λέει να μείνω στη Νιουκάστλ»

Η Νιουκάστλ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Championship, με το θέμα της παραμονής του Ράφα Μπενίτεθ να παραμένει ανοιχτό και τον Ισπανό να δηλώνει πως η καρδιά του επιθυμεί να παραμείνει στο St. Jame's Park.

Η Νιούκαστλ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις συντρίβοντας με 5-1 την Τότεναμ στην 38η και τελευταία αγωνιστική στην Premier League.

Οι «ανθρακωρύχοι» παρ' όλα αυτά θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Championship, με τον κοινό στο St. Jame's Park να απαιτεί την παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ στο τιμόνι της ομάδας και τον Ισπανό να επισημαίνει εκ νέου πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο.

«Η καρδιά μου ξεκάθαρα επιθυμεί να παραμείνω. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για 'μένα το να βρίσκομαι εδώ. Τα πάντα είναι υπέροχα στον σύλλογο και αυτό το μήνυμα μου στέλνει και η καρδιά μου. Την ίδια στιγμή όμως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τη λογική. Χρειάζεται πάντα να τα συνδυάζεις. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και έπειτα θα δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Έχω δηλώσει πως είμαι ανοιχτός στο θέμα της παραμονής. Είμαι ικανοποιημένος εδώ. Αυτό που θέλω είναι να σιγουρευτώ πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα, σε περίπτωση που συνεχίσουμε μαζί. Ήταν μια φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα για εμάς. Το περιμέναμε πως θα ήταν έτσι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τώρα θα περιμένουμε για λίγο, θα αρχίσουμε τις συζητήσεις και θα δούμε τι μας περιμένει στο άμεσο μέλλον», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 56χρονος τεχνικός.

Best of internet