Προκλητική ανάρτηση στο Instagram από τον γιο του Σαββίδη (pic)

Προκλητική ανάρτηση στο Instagram από τον γιο του Σαββίδη (pic)

Gazzetta team
Προκλητική ανάρτηση στο Instagram από τον γιο του Σαββίδη (pic)

bet365

O ΠΑΟΚ απέσπασε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Γιώργο Σαββίδη να ξεσπά με προκλητική ανάρτηση στα social media μετά το τέλος του αγώνα.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση της Λεωφόρου για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Euroleague, με τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιο, Γιώργο, να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα από τη Ρωσία και το Ροστόφ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Σαββίδης ξέσπασε μέσα από μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«10 εναντίον 12; Κανένα πρόβλημα, ΠΑΟΚ είσαι! ΠΑΟΚ @@@@ τον Πανιώνιο γιατί αυτούς τους γράφουμε στα @@ μας τα δυο», ανέφερε το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε παρέα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και φίλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα