Χαρίσης: «Ο κόουτς μας είπε να παίξουμε για εμάς»

Gazzetta team
Χαρίσης: «Ο κόουτς μας είπε να παίξουμε για εμάς»

bet365

Στις εντολές του Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε ο Χάρης Χαρίσης, με τον σκόρερ του 1-1 με πανέμορφο γκολ να επισημαίνει πως ο Σέρβος προπονητής τους ηρέμησε στο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο σκόρερ του 1-1 στην αναμέτρηση της Λεωφόρου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Μόλις πήρα την μπάλα σκέφτηκα κατευθείαν το σουτ και το έκανα. Γενικότερα σουτάρω δυνατά από μακριά, αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να σουτάρω τεχνικά όταν ήμουν σε εκείνο το σημείο της περιοχής».

Για τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς στο ημίχρονο: «Ο κόουτς μας είπε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίξουμε για τους εαυτούς μας. Αυτό κάναμε ηρεμήσαμε, ισοφαρίσαμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Για τα γκολ του Μυστακίδη και το δικό του που δίνουν αποτέλεσμα: «Είμαστε πολύ νεαροί παίκτες στην ομάδα που μπορούμε και βοηθάμε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά έχουμε και πολλούς έμπειρους που μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια».

Για τους αγώνες με τον Πανιώνιο που έχει δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ: «Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα και μας έχει δυσκολέψει και σε πρωτάθλημα και σε κύπελλο. Αυτοί οι αγώνες ίσως είναι οι πιο σημαντικοί για τη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να πάρουμε τις δύο νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα