Μπεργκ: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Μπεργκ: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν τον άφησε...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη, ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε όπως μπορούσε. Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε τα πάντα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ. Είχαμε την τύχη να σημειώσουμε ένα γκολ, είχαμε και ένα δοκάρι. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Εγώ ήθελα να σημειώσω άλλο ένα τέρμα, αλλά δεν μπορούσα».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα για τον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα πως ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς».

Για το αν θα έχει πρόβλημα με την Εθνική: «Δεν έχω ιδέα! Ότι ξέρει η Ομοσπονδία ξέρω και εγώ. Απλά περιμένω τις ημερομηνίες και μόλις ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου θα πάω στην Εθνική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα