Ίβιτς: «Ικανοποιημένοι από τον βαθμό»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Ικανοποιημένοι από τον βαθμό»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, με τον Σέρβο να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την ισοπαλία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι μετά από ένα τέτοιο ματς, στο οποίο παίξαμε ουσιαστικά 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που είχαν πάθος και έδωσαν ότι μπορούσαν για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Θα φύγει με το διπλό ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Σμύρνη; Σε απόδοση 2.25 στην Casino Rio Bet η νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στο ματς και βέβαια όταν παίζεις με δέκα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα