Σε επαφές με Χαραμίζ η Κέρκυρα (vids)

Σε επαφές με Χαραμίζ η Κέρκυρα (vids)

bet365

Σε συζητήσεις με τον 25χρονο Αφρικανό με Πορτογαλικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή της Φαρένσε, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Κέρκυρα.

Πριν μία εβδομάδα η Κέρκυρα πανηγύρισε την μαθηματική της επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και ήδη ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν άρχισε. Προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας είναι το θέμα του προπονητή και αν θα παραμείνει ο Αλέκος Βοσνιάδης, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα έμεναν πίσω τα μεταγραφικά.

Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πολλές, με μία απ' αυτές που έχουν ξεχωρίσει να είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Χαραμίζ Σουάρες. Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό με καταγωγή από το Σάο Τομέ, ο οποίος διαθέτει Πορτογαλικό διαβατήριο και ανήκει στην Μπενφίκα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, η Κέρκυρα έχει ήδη αρχίσει τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή που φέτος αγωνίζεται δανεικός στην Φαρένσε. Η Μπενφίκα δεν τον υπολογίζει και εκείνος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, αν και η περίπτωση του απασχολεί όντως τους «Φαίακες», δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη πριν γίνει γνωστό το όνομα του τεχνικού που θα αναλάβει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ότι αφορά την φετινή χρονιά του Χαραμίζ, αγωνίστηκε 39 φορές με την φανέλα της Φαρένσε και σημείωσε 5 τέρματα. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική του Σάο Τομέ και παίζει με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως καθαρός επιθετικός...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα