Αλαφούζος-Ζιλμπέρτο: Μαζί στις ΗΠΑ

Αλαφούζος-Ζιλμπέρτο: Μαζί στις ΗΠΑ

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συνοδεύσει τον Γιάννη Αλαφούζο στο ταξίδι που θα κάνει στις ΗΠΑ για την ενίσχυση του project της νέας Λεωφόρου.

Αλαφούζος-Ζιλμπέρτο: Μαζί στις ΗΠΑ

Η διάθεση που δείχνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πραγματικά είναι απίστευτη και έχει εκπλήξει ευχάριστα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος αν και μόλις είχε επιστρέψει από την Μαλαισία, όπου είχε βρεθεί για να σχολιάσει σε τηλεοπτικό δίκτυο τα παιχνίδια του Champions League, έφυγε σχεδόν αμέσως από την πατρίδα του, προκειμένου να έρθει μέσω Μονάχου στην Αθήνα και να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού»...

Τώρα ετοιμάζει ένα νέο ταξίδι, αυτή την φορά μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Νιουκάστλ - Τότεναμ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, την Πέμπτη θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να επικοινωνήσει στην ομογένεια το project για την ανακαίνιση στην Λεωφόρο και μαζί του θα έχει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Κάτι που δεδομένα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
 

Best of internet