Αντόνις: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Αντόνις: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Αντόνις: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Τέρι Αντόνις θέλει τόσο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού όσο και το να παρουσιάσει η ομάδα του καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομογενής χαφ στο Novasports:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας κόντρα στην ΑΕΚ και θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια». 

Για το αν εστιάζουν μόνο στο αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα αλλά και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα». 

Για το αν δουλεύουν σε κάποιες αλλαγές ή μόνο σε βελτιώσεις: «Φέτος δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Τώρα είχαμε ένα μικρό διάστημα να δουλέψουμε πριν τα Play Offs και θέλουμε να είμαστε όσο πιο φρέσκοι γίνεται στο φινάλε της χρονιάς» . 

Για τα διδάγματα που πήρε την φετινή σεζόν: «Είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από την Αυστραλία. Έμαθα πολλά σχετικά με το ποδόσφαιρο. Για μένα είναι μία πολύ καλή χρονιά, πήρα κάποιες ευκαιρίες και βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον» . 

Για το μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων και τον Παναθηναϊκό: «Και οι τέσσερις ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή αποκατάσταση και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με το παιχνίδι με την ΑΕΚ» .

Best of internet