Και Σάντο (όχι... Σάντος) για ΠΑΟΚ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΑΓΚΟ

Και Σάντο (όχι... Σάντος) για ΠΑΟΚ

Και Σάντο (όχι... Σάντος) για ΠΑΟΚ

Η «παρέλαση» των Πορτογάλων υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του ΠΑΟΚ καλά κρατεί, με το όνομα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να μπαίνει στη λίστα.

Προσέξτε, Σάντο, όχι Σάντος! Ένα «s» χωρίζει τους δύο συμπατριώτες προπονητές, που φέρεται να είναι υποψήφιοι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά πολύ δύσκολα έως απίθανα, να είναι είτε ο ένας, είτε ο άλλος, ο «εκλεκτός» του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Real News, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που παραιτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τη Βαλένθια, προστέθηκε κι αυτός στους πορτογάλους προπονητές που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του Λούμπος Μίχελ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι υπήρξαν επαφές όταν ο Σλοβάκος πρόεδρος τυ ΠΑΟΚ βρέθηκε πρόσφατα σε Ισπανία και Πορτογαλία .

Ο Νούνο ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων στο επιτελείο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη Μάλαγα και στον Παναθηναϊκό, ενώ ως πρώτος τεχνικός δούλεψε το 2012 στη Ρίο Άβε οδηγώντας την πορτογαλική ομάδα στους δύο εγχώριους τελικούς Κυπέλλων και για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε με την Βαλένθια, οδηγώντας τις «νυχτερίδες» στο Champions League του 2015, μέσω της 4ης θέσης, και παραιτήθηκε τον Νοέμβριο για τα άσχημα αποτελέσματα που είχε η ομάδα εκείνο το διάστημα η ομάδα του.

Best of internet