ΠΑΟΚ: Τα βρίσκει «σκούρα» στα πλέι οφ (vids)

ΠΑΟΚ: Τα βρίσκει «σκούρα» στα πλέι οφ (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που μέχρι τώρα μοιάζει… ακατόρθωτο ή σχεδόν ακατόρθωτο. Η παράδοση, βλέπετε, δεν τον ευννοεί…

Ο ΠΑΟΚ θέλει το βράδυ της Κυριακής να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Κάτι που με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο, το έχει καταφέρει μόλις μία φορά στη διαδικασία των πλέι οφ!

Συνολικά, στις πέντε αναμετρήσεις του με τους «πράσινους» για τα πλέι οφ, ο «Δικέφαλος» μετράει ως φιλοξενούμενος τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία.

To 2009 ο ΠΑΟΚ έφυγε ηττημένος από το ΟΑΚΑ με το βαρύ 4-1, δύο χρόνια αργότερα διαμαρτυρόμενος για το γκολ (από προφανή θέση οφ σάιντ) του Ζιλμπέρτο Σίλβα), που έδωσε τη νίκη με 1-0 και την πρωτιά στα πλέι οφ στον Παναθηναϊκό, ήττα με 2-0 και την επόμενη σεζόν (2011-12), αλλά και πέρσι με το ίδιο σκορ (2-0).

Το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ κόντρα στους «πράσινους» είναι η ισοπαλία 1-1 (4/5/2014) με σκόρερ έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, σ’ ένα ματς το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (γηπεδούχο) στα πλέι οφ έχουν ως εξής:

24/05/09: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4-1

22/05/11: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0

13/05/12: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0

04/05/14: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

31/05/15: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα