Εξετάζεται η λίστα του Ρότσα από την Αργεντινή

Εξετάζεται η λίστα του Ρότσα από την Αργεντινή

Gazzetta team
Εξετάζεται η λίστα του Ρότσα από την Αργεντινή

bet365

Η αγορά της Αργεντινής και της Λατινικής Αμερικής απασχολεί τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» φαίνεται πως ήδη εξετάζουν σχετική λίστα που έχει ετοιμάσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Το λάτιν στοιχείο ήταν σχεδόν πάντα έντονο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου που κινήθηκαν σε μεγάλο βαθμό πάνω σε αυτή την κατεύθυνση, οι «πράσινοι» φαίνεται να επιθυμούν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο και στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με της «Live Sport», εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή η λίστα που έχει ετοιμάσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και αφορά περιπτώσεις παικτών από την Αργεντινή.

Μέσα σε αυτήν υπάρχουν κυρίως περιπτώσεις εξελίξιμων νεαρών παικτών, αλλά και ορισμένων ποιο «ψημένων», οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις όπου το «Τριφύλλι» θα ψάξει για ενίσχυση.

Μάλιστα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έχουν υπάρξει συζητήσεις του Ρότσα τόσο με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο και με τον ίδιο τον Αντρέα Στραματσόνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα