«Έσμιξαν» ξανά Ζιλμπέρτο και... Κλέιτον! (pic)

«Έσμιξαν» ξανά Ζιλμπέρτο και... Κλέιτον! (pic)

Gazzetta team
«Έσμιξαν» ξανά Ζιλμπέρτο και... Κλέιτον! (pic)

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται στην Αθήνα για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο να επισκέπτεται στο εστιατόριο του συμπατριώτη του και άλλοτε συμπαίκτη του, Σίλβα Κλέιτον.

Την ευκαιρία να ανταμώσει ξανά με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και συμπατριώτη του, Σίλβα Κλέιτον, είχε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο πρώην αρχηγός της «Σελεσάο» βρίσκεται στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τους «πράσινους» και να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Αθήνα, επισκέφθηκε το εστιατόριο που διατηρεί εδώ και χρόνια ο Σίλβα Κλέιτον.

Οι δυο τους γευμάτισαν παρέα, με τον Κλέιτον να «ανεβάζει» και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία, με το σχόλιο: «Χαίρομαι που συνάντησα ξανά έναν παλιό καλό φίλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα