Προοδευτική - Αιγάλεω 4-1

Προοδευτική - Αιγάλεω 4-1

bet365

Σκηνές... Α' Εθνικής στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική να συντρίβει το Αιγάλεω με 4-1 στο πρώτο ματς και να γίνεται με το... καλημέρα αφεντικό για άνοδο στη Γ' Εθνική. Το gazzetta.gr ήταν στο «κλουβί».

Στον Κορυδαλλό ζουν και αναπνέουν για την άνοδο της Προοδευτικής από τα τοπικά στη Football League 2. Περίπου 2.000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο «Δημοτικό Γήπεδο της Νίκαιας», δίνοντας... βυσσινί χρώμα ανόδου στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ Αθήνας-Πειραιά.

Θριαμβεύτρια ήταν η ομάδα του Κορυδαλλού που επικράτησε του Αιγάλεω με 4-1, έχοντας σε... τρελά κέφια τον Ατματζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ LIVE OΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ματς:

Μόλις στο 6' ήρθε η πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στα αντίπαλα καρέ αλλά η η σέντρα-σουτ του Ατματζίδη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τριανταφύλλου. Λίγο αργότερα, ο Μαναριώτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αιγάλεω αλλά η καθυστέρηση του έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να... καθαρίσουν τη φάση.

Ενα λεπτό μετά το πρώτο τέταρτο, ο Γιακούπη εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με την εκτέλεσή του όμως να μην είναι καλή. Τελικά, η πίεση της Προοδευτικής απέφερε καρπούς στο 20'. Ο Τζανέτος έδωσε την μπάλα στον Ατματζίδη και εκείνος, αφού ζύγισε το πόδι του, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία έξω από την περιοχή!

Η ένταση και τα νεύρα, όπως καταλαβαίνετε, ήταν φανερά. Σε μια φάση ο Ρούσσος κλώτσησε τον Κουσουρή και ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα, με τον παίκτη να μην δέχεται την απόφαση του διαιτητή.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν και δεύτερό τους παίκτη να κιτρινίζεται, με το Λοϊζίδη να διαμαρτύρεται για χέρι έξω από την περιοχή του Μένιου.

Τα λεπτά περνούσαν, η Προοδευτική συνέχιζε να έχει τον απόλυτο έλεγχο θέλοντας να πάει το ματς στους δικούς της ρυθμού. Ωστόσο, το Αιγάλεω βρήκε την ευκαιρία να ισοφάριση στο 38'. Ο Πασσάς με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πέσει στη δεξιά του πλευρά, αλλά ήταν αργά. Η Προοδευτική, όμως , δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ της. Στο 43', από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τζανέτο, ο οποίος έκανε ένα αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά μακριά από τον Τριανταφύλλου, ο οποίος φαίνεται να έχει ευθύνη μιας και η μπάλα περνάει από την κλειστή του γωνία.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα μπήκαν στο ματς με σκοπό να... τελειώσουν το ματς. Ύστερα από κάποια παράπονα των φιλοξενούμενων για ρίψη αντικειμένου, το ματς συνεχίστηκε και στο 54' ο Ατματζίδης έκανε το 3-1. Εκεί όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για το Αιγάλεω - κάτι που φάνηκε δέκα λεπτά αργότερα όταν στο 64' όταν ο Ατματζίδης με εξαιρετικό τρόπο βρήκε τον Ζελέκου και αυτός δεν δυσκολεύτηκε για το 4-1. Αυτό ήταν και το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μιας και από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι άλλο το αξιοσημείωτο.

Το μόνο αρνητικό για την ομάδα του Κορυδαλλού είναι ότι στο επόμενο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Γιακούπη, ο οποίος στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Τελευταία Νέα