«Έπιασαν» Τσάβι και... συνεχίζουν να γράφουν ιστορία Ινιέστα και Μέσι! (pic)

«Έπιασαν» Τσάβι και... συνεχίζουν να γράφουν ιστορία Ινιέστα και Μέσι! (pic)

«Έπιασαν» Τσάβι και... συνεχίζουν να γράφουν ιστορία Ινιέστα και Μέσι! (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε για 24η φορά στην ιστορία της στον τίτλο του πρωταθλητή, με τους Ινιέστα και Μέσι να προσθέτουν το 8ο τρόπαιο της La Liga στη συλλογή τους και να «πιάνουν» τον Τσάβι στην κορυφή της σχετικής λίστας των «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Γρανάδα και πανηγυρίζει για 6η φορά τα τελευταία 8 χρόνια τον τίτλο στην Ισπανία, με τους Μέσι και Ινιέστα να φτάνουν τα 8 πρωταθλήματα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» και να ισοφαρίζουν την επίδοση του Τσάβι, ο οποίος κατείχε το ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Με την κατάκτηση της La Liga το απόγευμα του Σαββάτου (14/5), Μέσι και Ινιέστα μετρούν επίσης από 27 τίτλους με τους Καταλανούς, τους περισσότερους από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ενώ ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» μετρά πλέον 30 στο σύνολο (έχει ακόμα δύο Euro και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία) και έτσι κατέχει τον τίτλο του παίκτη με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου!

Ο Τσάβι Ερνάντεζ σταμάτησε στους 25 τίτλους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ από 22 τρόπαια έχουν οι Πικέ, Μπουσκέτς και Ντάνι Άλβες, με 6 πρωταθλήματα Ισπανίας. Ο Βραζιλιάνος μπακ παράλληλα ξεπέρασε τον Πελέ, καθώς φτάνοντας τους 30 τίτλους στην καριέρα του και έγινε έτσι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Τέλος, 21 τίτλους με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα συνέλεξαν οι Κάρλες Πουγιόλ και Βίκτορ Βαλντές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα