To απόγευμα της Κυριακής ο γύρος του θριάμβου για τη Μπαρτσελόνα (pic)

To απόγευμα της Κυριακής ο γύρος του θριάμβου για τη Μπαρτσελόνα (pic)

To απόγευμα της Κυριακής ο γύρος του θριάμβου για τη Μπαρτσελόνα (pic)

bet365

H Mπαρτσελόνα κατάκτησε το απόγευμα του Σαββάτου (14/5) το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το πάρτι έχει ξεκινήσει και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι «μπλαουγκράνα» θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή (15/5) τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου στην πόλη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Γρανάδα και έκανε το repeat στο ισπανικό πρωτάθλημα, φτάνοντας παράλληλα τους 6 τίτλους τα τελευταία 8 χρόνια στη La Liga.

Πλέον οι «μπλαουγκράνα» έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να φτάσουν στο νταμπλ, εφόσον την Κυριακή (22/5) νικήσουν και τη Σεβίλλη, ωστόσο προτού επικεντρωθούν στον τελικό θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν στους δρόμους της Βαρκελώνης την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η συνηθισμένη περιοδεία του θριάμβου με το ξεσκέπαστο λεωφορείο δεν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/5) για λόγους ασφαλείας, καθώς η αποστολή της Μπαρτσελόνα επέστρεψε βράδυ πίσω στη βάση της, μετά το ταξίδι στη Γρανάδα, θα γίνει όμως όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/5) και η Βαρκελώνη ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το World Trade Center στις 18.00 και θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, καταλήγοντας στην Plaça Espanya, με πλήθος κόσμου να αναμένεται να κατακλύσει τους δρόμους και τον δήμαρχο της πόλης, αλλά και τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα