Αριθμοί και facts του φετινού Κυπέλλου! (pics)

Αριθμοί και facts του φετινού Κυπέλλου! (pics)

bet365

Αρκετοί και με μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι φετινοί αριθμοί του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε ποιοι είναι αλλά και τους πρωταγωνιστές.
* Το φετινό Κύπελλο Ελλάδας άρχισε στις 9 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα της 1ης φάσης Αγροτικός Αστέρας - Καλλιθέα (0-0).
* Μέχρι την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, διεξήχθησαν συνολικά 78 αγώνες, στους οποίους σημειώθηκαν 201 γκολ (Μ.Ο. σχεδόν 2,5 γκολ ανά παιχνίδι).
* Καμία πρόκριση στους νοκ άουτ αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας δεν κρίθηκε στην διαδικασία της παράτασης.
* Τρεις ομάδες της Super League δεν κατάφεραν να «επιβιώσουν» αγωνιστικά στην φάση των ομίλων. Ο Πανθρακικός, ο Παναιτωλικός και η περσινή φιναλίστ Ξάνθη. Τον αντίστοιχο αριθμό των ομάδων της Football League συμπλήρωσαν η Λάρισα, ο Εργοτέλης και ο ΑΟ Χανίων.
* Τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν σε έναν αγώνα ήταν 8: στην αναμέτρηση της 3ης Δεκεμβρίου 2015 ΑΟ Χανίων - ΠΑΟΚ (2-6).
* Ο Μπουονανότε είναι, επί του παρόντος, πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 5 γκολ. Πέτυχε από δύο στους αγώνες της ΑΕΚ με τον Πανελευσινιακό και την Λάρισα και ένα στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
* Τρεις παίκτες μοιράζονται την πρώτη θέση στον πίνακα με τις περισσότερες ασίστ (3): ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού, ο Ορφανίδης της Ξάνθης και ο Ζάιρο του ΠΑΟΚ.
* Ο Νίκος Λαζαρίδης του Ατρομήτου έχει καταγράψει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο εφετινό Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί 810', δηλαδή και στα εννέα 90λεπτα της ομάδας του Περιστερίου.
* Ένας ποδοσφαιριστής κατάφερε να πετύχει χατ τρικ μέχρι και την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Πρόκειται για τον Σλοβάκο Έρικ Σάμπο του ΠΑΟΚ (ΑΟ Χανίων - ΠΑΟΚ 2-6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα