Μαλεζάς: «Θέλουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Μαλεζάς: «Θέλουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στον παράγοντα συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και στην αποφυγή λαθών τα οποία μπορεί να στοιχήσουν.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Αυτό που μας έχει μείνει είναι ότι ανατρέψαμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο κάτι έφταιγε και θα πρέπει τώρα να δούμε τι ήταν αυτό, έτσι ώστε να μην το έχουμε στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε να παίξουμε τέσσερις εβδομάδες και μαζί με την έλλειψη συγκέντρωσης νομίζω ότι ήταν τα δύο στοιχεία που δε μας επέτρεψαν να μπούμε όσο δυνατά θέλαμε στο παιχνίδι».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης και το που μπορεί να οφείλεται αυτή: «Είναι ένα ανθρώπινο ελάττωμα, έτσι μπορώ να το θέσω. Είχαμε σίγουρα στο μυαλό μας το να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά το γεγονός ότι υπήρχαν άδειες κερκίδες και παίζαμε μετά από καιρό οδήγησαν σε όλο αυτό κακό 20λεπτό στην αρχή του παιχνιδιού».

Για το πόσο σημαντικά να είναι τα πρώτα λεπτά ενός αγώνα: «Αυτό το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουμε, είναι οι εναλλαγές συναισθημάτων, που έρχονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από την αρχή του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να είμαστε όπως θέλαμε στο πρώτο 20λεπτο. Μετά προσπαθήσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, όχι έτσι όπως θέλαμε, γιατί και η ΑΕΚ νομίζω ήταν αρκετά καλά στημένη στο αμυντικό της κομμάτι, για αυτό και δε μας άφησε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε έτσι όπως θέλουμε και όπως μπορούμε. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάμε είναι τι θα μας δώσει σαν οδηγό στα επόμενα παιχνίδια, για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και το θέλουμε πολύ».

Για το πρόβλημα στα στημένα: «Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε όλοι μας, κάθε παίκτης ξεχωριστά, γιατί στα στημένα είναι καθαρά το πως θα είμαστε εκείνη τη στιγμή. Το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον εκάστοτε αντίπαλο μας. Αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε πάρα πολύ, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι φάνηκε πάρα πολύ σαν ένα μεγάλο ελάτωμα μας. Η ομάδα θα πρέπει να το βελτιώσει πάρα πολύ για να δεχτούμε όσο λιγότερες φάσεις γίνεται στα επόμενα παιχνίδια».

Για τη σκοπιμότητα που πλέον μπαίνει στη ζωή των ομάδων και το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των αγώνων: «Σε αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε είναι να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και σωματικά αλλά και ψυχικά. Είναι ένα κομμάτι το οποίο θα πρέπει να το κοιτάξουμε πάρα πολύ εφόσον θέλουμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι και πιο ξεκούραστοι γίνεται στα επόμενα παιχνίδια. Είναι μία διαδικασία που τη γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, οπότε δε νομίζω να έχουμε κάποιο σημαντικό πρόβλημα σε αυτό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ακόμη δεν μπόρεσα να δω όλο το παιχνίδι. Από κάποιες φάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποια κατάσταση βρίσκεται μια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ειδικά στη Λεωφόρο είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τη διαφορά του αυριανού αγώνα από αυτόν του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ διαφορετικός αυτός ο αγώνας, εκείνη την περίοδο ήμασταν σε μία διαφορετική κατάσταση. Νομίζω τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή τα λάθη που μπορεί να γίνουν δεν αναπληρώνονται όσο θα θέλαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, γιατί δύσκολα αναπληρώνονται σε αυτή τη φάση».

Για το πως θα πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για να πάρει το τρίποντο: «Δε νομίζω ότι υπάρχουν μυστικά πλέον στο ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουν όλους και οτιδήποτε μπορεί να γίνει στον αγωνιστικό χώρο, είναι γνωστά. Κατά κύριο λόγο πρέπει να κοιτάξουμε να μη δώσουμε χώρο στους ποιοτικούς παίκτες του Παναθηναϊκού για να μη δείξουν την ποιότητα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα