Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στην Κ17! (pics)

Gazzetta team
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στην Κ17! (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα Κ17. Με σκόρερ τους Χατζηστραβό και Τζοβάρα ο Δικέφαλος επικράτησε της ακριτικής ομάδας που είχε ισοφαρίσει με τον Μελιόπουλο.

Μετά από τρία χρόνια, 2013, ο ΠΑΟΚ στέφθηκε και πάλι πρωταθλητής Ελλάδος στη Κ17, κερδίζοντας στον τελικό της ομάδα της Ξάνθης με 2-1. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος και στα δύο ημίχρονα και πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στην ακριτική ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 18' με σκόρερ τν Χατζηστραβό, ύστερα από πάσα του Τσαούση. Η ομάδα της Ξάνθης απάντησε στο 26ο λεπτό με γκολ ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Από μία στημένη φάση μετά από εκτέλεση φάουλ του Σουλεϊμάν με κεφαλιά ο Μελιόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 44ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Λύρατζη ο Τζοβάρας πήδηξε ψηλότερα μέσα στην περιοχή της Ξάνθης και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Σαββίδη κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά ήταν άτυχος στις ευκαιρίες των Γκαργκαλατζίδη και Τζοβάρα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 80′ όταν ο Γκαργκαλατζίδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ξάνθη: Σαββίδης, Χασάνογλου (Τενεκές 86′), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ιωσηφίδης (Σπυριντόνωφ 91′), Τσαπάρης (Τζιβανόπουλος 22′ – Φιλιππίδης 78′), Ιωάννου (Αθανασιάδης 56′), Σουλεϊμάν, Καλογιάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης (Νουκαρής 80′), Χατζηδιμπάς (Παπαθανασίου 61′), Τζοβάρας, Χατζηστράβος, Αηδονίδης, Λυρατζής (Γαϊτανίδης 95′), Γκαργκαλατζίδης (Υφαντίδης 90′).

 

Τελευταία Νέα