Από βδομάδα τα σπουδαία στη Βέροια

Από βδομάδα τα σπουδαία στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα τα σπουδαία στη Βέροια

bet365

Από βδομάδα θα κάνει την έφεση η Βέροια για την αδειοδότηση, ενώ η διορία είναι μέχρι την Τετάρτη (18/5).

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που... καίει τη Βέροια αυτή τη στιγμή, μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για ανάκληση αυτής. Οι άνθρωποι της «βασίλισσας του Βορρά» έχουν διορία μέχρι την Τετάρτη (18/5) για να καταθέσουν έφεση και θα το πράξουν αυτό από βδομάδα.

Πάντως, στον σύλλογο της Ημαθίας επικρατεί αισιοδοξία για νέα δικαίωση, αφού και σε πρώτη φάση η εισήγηση ήταν αρνητική, αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα και έλαβε άδεια. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ζήτημα με τους Κινέζους.

Όπως γράψαμε από την Παρασκευή (13/5), οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, τη στιγμή που ο νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρου Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης, τόνισε ότι η Βέροια θα έχει την άδεια στα χέρια της, όταν θα πουληθεί. Μάλιστα, και ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της ΠΑΕ, ανέφερε σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ότι το θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη για τη Βέροια.

«Η κάθε επιτροπή ερμηνεύει τον κανονισμό και πιστεύουμε ότι θα είναι υπέρ μας. Ήδη έχουμε κάνει επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι τα έγγραφα υπάρχουν, αλλά επειδή οι ποδοσφαιριστές είναι στο εξωτερικό δεν έγινε δυνατό να τα προσκομίσουν. Κάναμε τη δουλειά μας και αισιοδοξούμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα