Παίρνει σειρά ο Κούσας

Παίρνει σειρά ο Κούσας

Παίρνει σειρά ο Κούσας

Επαφών συνέχεια για τον Παναιτωλικό, καθώς ήδη έχουν μιλήσει προκειμένου να ανανεώσουν οι Μαρκόφσκι, Κουτρουμάνος και Κέβιν, ενώ από βδομάδα σειρά παίρνει και ο Κούσας.

Μπορεί από σήμερα για τους παίκτες του Παναιτωλικού να αρχίζουν οι διακοπές, αλλά για την διοίκηση τώρα αρχίζει το τρέξιμο. Τρέξιμο για την δημιουργία της επόμενης ομάδας, με το βάρος να πέφτει τόσο στις μεταγραφές, όσο φυσικά και στις ανανεώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, ακόμα στο Αγρίνιο περιμένουν την απάντηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα στην πρόταση για Μεντόσα.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις ήδη έχουν οι πρώτες συζητήσεις με τους Μαρκόφσκι, Κουτρουμάνο και Κέβιν. Για τις δύο πρώτες περιπτώσεις τα... καναρίνια έδειξαν πόσο ήθελαν να κρατήσουν τους παίκτες και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Όσον αφορά τον αριστερό μπακ η αλήθεια είναι πως στο Αγρίνιο δεν καίγονται για την παραμονή του, κάτι άλλωστε που είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή.

Πως δηλαδή ναι μεν υπάρχει θετική άποψη, αλλά από την άλλη συνεχίζεται η αναζήτηση για κάτι καλύτερο. Τέλος από βδομάδα θα αρχίσουν και οι επαφές και με τον αρχηγό Γιώργο Κούσα με τις πιθανότητες παραμονής να είναι σαφώς περισσότερες.

Φιλικό και διακοπές

Το τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη των διακοπών τους που θα κρατήσουν ως τις 28 Ιουνίου έδωσαν σήμερα οι παίκτες του Παναιτωλικού. Αντίπαλός τους η Κ20 την οποία και κέρδισαν με 3-0, έχοντας ως σκόρερ τους Μαρκόβσκι (26’), Κάπελ (50’) και Βασιλείου (56’).

Στην αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Ματζουράκη ήταν οι: Κριστιάνο, Κούσας, Χαντάκιας, Κλέσιο, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Βασιλούδης, Μουνιός, Φερέιρα, Μαρκόβσκι. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάπελ, Βασιλείου, Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος, Ζαρκάδας, Μήλιος.

Best of internet