Ινφαντίνο: «Υπάρχουν θέματα με τη ρήτρα ανεξαρτησίας»

Ινφαντίνο: «Υπάρχουν θέματα με τη ρήτρα ανεξαρτησίας»

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, στην διάρκεια του συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έθιξε και τα προβλήματα που προκύπτουν για Ομοσπονδίες από τη ρήτρα ανεξαρτησίας.

Ο έμπειρος παράγοντας στην διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο της FIFA στο Μεξικό τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά τη ρήτρα ανεξαρτησίας των εθνικών Ομοσπονδιών και το τι σημαίνει. Πέραν των χωρών που τέθηκαν εκτός υπάρχουν θέματα και αλλού. Υπάρχουν σαφή προβλήματα και σε άλλες χώρες και Ομοσπονδίες».

Η ρήτρα ανεξαρτησίας που ανέφερε ο Ινφαντίνο είναι ο επίσημος όρος που χρησιμοποιείται για κρατικές παρεμβάσεις στο έργο εθνικών Ομοσπονδιών.

Εξάλλου ο Τζιάνι Ινφαντίνο πριν από αυτήν του την ομιλία είχε σχετική συζήτηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και ασχέτως με τα όσα έχουν βγει επίσημα, έχει αποκτήσει πλήρη εικόνα το τι γίνεται στην χώρα μας αλλά και για τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις σχέσεις του με την Πολιτεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα