Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός ταιριάζει στα... vibes μου»!

Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός ταιριάζει στα... vibes μου»!

Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός ταιριάζει στα... vibes μου»!

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο με δηλώσεις του στην Γαλλία άνοιξε τον... δρόμο για πιθανή επιστροφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Προ ημερών επανήλθε δυναμικά το θέμα Μοντέστο. Η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση. Ο ίδιος από μέρους του μιλώντας σε ΜΜΕ στην Γαλλία είχε να πει τα καλύτερα... Πιο συγκεκριμένα τόνισε για:
Την καριέρα του και τον Ολυμπιακό: Είχα την ευκαιρία να παίξω σε μεγάλες ομάδες, με σπουδαία ιστορία. Στην Κάλιαρι στη Σαρδηνία και στην Μπαστιά. Όλα αυτά δείχνουν ωραία. Μετά πήγα στον Ολυμπιακό, που είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, σε μια χώρα που έχει 12 εκατομμύρια κατοίκους και ο Ολυμπιακός έξι εκατομμύρια υποστηρικτές.
Είναι μια ομάδα που ταιριάζει στα... vibes σου. Ομάδα που ταίριαζε σε μένα. Εκεί μαθαίνεις πώς είναι να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα και να κατανοείς το πάθος. Έφτασα σε αυτό το σημείο. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν θρησκεία.
Τον Ερνέστο Βαλβέρδε: Στην Ελλάδα, έφτασα σε μια μεγάλη ομάδα. Σε όλα τα επίπεδα. Όλα είναι καλά οργανωμένα, όπου ο καθένας ξέρει τη θέση του. Αγγίζεις και συνειδητοποιείς την πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Εγώ ήμουν στα 32 μου και εκεί βρήκα τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρά τους πρώτους δύσκολους μήνες, με εμπιστεύτηκε και μου μίλησε εξ αρχής να αλλάξω θέση και να παίξω μπροστά από την άμυνα.
Μου είπε πως έχω τις ικανότητες να αναπτυχθώ σε αυτόν τον νέο ρόλο. Ήταν τα τρία καλύτερα χρόνια της καριέρας μου σε υψηλό επίπεδο, γιατί δεν περίμενα να αγωνιστώ σε νέα θέση σε αυτή την ηλικία. Με τον Βαλβέρδε είχα μια ξεχωριστή σχέση, μου έδωσε πολλά και υπήρχε πολλή συζήτηση για την ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα