Κερδίζει συμβόλαιο στον Πλατανιά ο Ντεβέσα

Κερδίζει συμβόλαιο στον Πλατανιά ο Ντεβέσα

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητές του για απόκτηση από τον Πλατανιά.
Ο 25χρονος Ντιντάκ Ντεβέσα έχει αποχωρήσει από τα Χανιά για να γυρίσει στην ομάδα του, τον Αιγινιακό και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την επιστροφή στην Football League. Ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Ισπανός αρέσει πολύ στον Γιώργο Παράσχο και ότι θα αποκτηθεί. Ο Ντεβέσα αυτήν την στιγμή φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει ένα συμβόλαιο με την αξία του στον Πλατανιά για τη νέα σεζόν. Για τους άλλους δύο υπό δοκιμήν παίκτες (Πριντέτα και Γκιγιοάτα) δεν υπάρχει ακόμα απόφαση.
Σε σχέση με το θέμα του γκολκίπερ στον Πλατανιά θεωρούν πως δεν είναι στόχος η απόκτηση τερματοφύλακα και πως η ομάδα σχεδιάζει ενδεχομένως να αποκτήσει έναν ακόμα νεαρό σε ηλικία για να πλαισιώσει τους Σωτηρίου και Κοκκαλά. Ο Ολιμπά έτσι και αλλιώς ήταν να φύγει από τον Γενάρη. Ακόμα από τον χανιώτικο σύλλογο - όπως αναφέρει το Αthlitiko - διαψεύδεται πως υπάρχει θέμα απόκτησης του Μάρκοβιτς της Καλλονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα