«Ο Μπόικο θα μείνει στη Μπεσίκτας»

«Ο Μπόικο θα μείνει στη Μπεσίκτας»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φίκρέτ Ορμάν, με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο με αφορμή τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση του Ντένις Μπόικο, υποστήριξε πως θα μείνει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν οι Ουκρανοί, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Σήμερα (14/5) έρχεται ένα νέο δημοσίευμα από την Τουρκία, (cnnturk) που βάζει τέλος στα σενάρια. Ο πρόεδρος της ομάδας Φικρέτ Ορμάν με δηλώσεις του ανέφερε πως ο Ντένις Μπόικο, θα παραμείνει στην Μπεσίκτας και δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του το καλοκαίρι. «Ο Μπόικο ήρθε σε εμάς αργά, του πήρε χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός την επόμενη σεζόν, επειδή ο Ντένις είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Η πληροφορία ότι θέλουμε να τον παραχωρήσουμε, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα