Φήμες για καθαίρεση διοίκησης Γκιρτζίκη από FIFA

Φήμες για καθαίρεση διοίκησης Γκιρτζίκη από FIFA

Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο να διορίσει διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Φήμες για καθαίρεση διοίκησης Γκιρτζίκη από FIFA

Σύμφωνα με την «Live Sport», νέα φημολογία έχει ξεσπάσει η οποία θέλει την FIFA να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καθαιρεθεί η διοίκηση Γκιρτζίκη και στη συνέχεια να διορίσει διοικούσα επιτροπή έως τις εκλογές του Οκτωβρίου, κυκλοφορεί όπως αναφέρεται στη «Live Sport». 

Η ίδια φήμη υπήρξε και και στα μέσα Απριλίου μετά την επιστολή διαμαρτυρίας  που είχε στείλει η ΕΠΟ στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, λόγω της συμφωνίας ανάμεσα στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον Σταύρο Κοντονή. Στην επιστολή τότε είχε κατηγορηθεί ο Κύπριος παράγοντας ότι δεν χειρίστηκε σωστά τα θέματα διαφωνίας μεταξύ ΕΠΟ και Πολιτείας ενώ είχε ζητηθεί και η αντικατάσταση της επιτροπής της FIFA που πήρε μέρος στις συζητήσεις που έγιναν στην Αθήνα. Η ΕΠΟ απολογήθηκε λίγες ημέρες μετά μέσω νέας επιστολής και της δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. 

Πάντως, ο κ. Κουτσοκούμνης θα βρεθεί στην Αθήνα το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου ώστε να κρίνει αν έχει γίνει εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ με αυτούς της FIFA. Μάλιστα, ο κ. Κουτσοκούμνης αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων, καθώς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ερευνά διάφορες καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος της ΕΠΟ. 

Best of internet