Φήμες για καθαίρεση διοίκησης Γκιρτζίκη από FIFA

Gazzetta team
Φήμες για καθαίρεση διοίκησης Γκιρτζίκη από FIFA

bet365

Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο να διορίσει διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την «Live Sport», νέα φημολογία έχει ξεσπάσει η οποία θέλει την FIFA να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καθαιρεθεί η διοίκηση Γκιρτζίκη και στη συνέχεια να διορίσει διοικούσα επιτροπή έως τις εκλογές του Οκτωβρίου, κυκλοφορεί όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Η ίδια φήμη υπήρξε και και στα μέσα Απριλίου μετά την επιστολή διαμαρτυρίας που είχε στείλει η ΕΠΟ στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, λόγω της συμφωνίας ανάμεσα στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον Σταύρο Κοντονή. Στην επιστολή τότε είχε κατηγορηθεί ο Κύπριος παράγοντας ότι δεν χειρίστηκε σωστά τα θέματα διαφωνίας μεταξύ ΕΠΟ και Πολιτείας ενώ είχε ζητηθεί και η αντικατάσταση της επιτροπής της FIFA που πήρε μέρος στις συζητήσεις που έγιναν στην Αθήνα. Η ΕΠΟ απολογήθηκε λίγες ημέρες μετά μέσω νέας επιστολής και της δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.

Πάντως, ο κ. Κουτσοκούμνης θα βρεθεί στην Αθήνα το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου ώστε να κρίνει αν έχει γίνει εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ με αυτούς της FIFA. Μάλιστα, ο κ. Κουτσοκούμνης αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων, καθώς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ερευνά διάφορες καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος της ΕΠΟ.

 

Τελευταία Νέα