Στην Αθήνα το Σάββατο ο Ζιλμπέρτο!

Στην Αθήνα το Σάββατο ο Ζιλμπέρτο!

Gazzetta team
Στην Αθήνα το Σάββατο ο Ζιλμπέρτο!

bet365

Στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους Γιάννη Αλαφούζο και Αντρέα Στραματσόνι και να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, αναμένεται το Σάββατο (14/5) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και όπως φαίνεται η χθεσινή ανάρτηση του Βραζιλιάνου στα social media, μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς σύμφωνα με τη «Goal» αναμένεται το Σάββατο (14/5) στην Αθήνα.

Ο Ζιλμπέρτο έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα της επιστροφής του στους «πράσινους» και μετά τη συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες με τον Γιάννη Αλαφούζο, θα γνωρίσει από κοντά πλέον και τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον οποίο όπως αναφέρεται, έχει συνομιλήσει και τηλεφωνικώς, προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Η συμφωνία θεωρείται πλέον δεδομένη, αφορά συνεργασία για 2 έτη και απομένει να διευθετηθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες, ενώ ο Βραζιλιάνος θα παρακολουθήσει από τα VIP της Λεωφόρου και την αναμέτρηση των «πρασίνων» απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (15/5), στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφς της Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα