Ζιντάν: «Δίνουμε τον αγώνα της ζωής μας κόντρα στη Λα Κορούνια»

Ζιντάν: «Δίνουμε τον αγώνα της ζωής μας κόντρα στη Λα Κορούνια»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δίνουμε τον αγώνα της ζωής μας κόντρα στη Λα Κορούνια»

bet365

Τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης του Σαββάτου(14/5) στο Ριαθόρ απέναντι στη Λα Κορούνια τόνισε ο Ζιντεντίν Ζιντάν.

H Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται το Σάββατο (14/5) στο Ριαθόρ από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στα πλαίσια της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να τονίζει πως η «Βασίλισσα» σκέφτεται μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

«Πιστεύουμε ακόμα πως έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε κερδίσει τα τελευταία 11 παιχνίδια μας και είμαστε μόλις ένα πόντο πίσω. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο δικό μας παιχνίδι. Μόνο αυτό εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά μας πρώτα για να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Ο αγώνας αυτός θα είναι ο αγώνας της ζωής μας, επειδή θα γνωρίζουμε πως παλεύουμε για ένα στόχο. Μετά από αυτό το ματς θα μας έχει απομείνει άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πιθανότητες θα είναι μοιρασμένες εκείνη την ημέρα. Όποιος υποστηρίζει κάτι διαφορετικό, απλώς λέει ψέματα», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός των «Μερένχες» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι.

Ο 11ος Ευρωπαϊκός τίτλος αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Ρεάλ για φέτος. Στο 2.40 στην Interwetten, η νίκη επί της συμπολίτισσας Ατλέτικο στον τελικό του Uefa Champions League.

Σε ότι αφορά στο μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ, πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το μέλλον ή αν έχω καταφέρει να κερδίσω την ευκαιρία να συνεχίσω στην ομάδα με την ες τώρα παρουσία μου. Για' μένα το σημαντικό είναι η πολύ καλή συνεργασία και η εξαιρετική δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό διάστημα. Υπάρχουν ακόμα πολλές αμφιβολίες φαντάζομαι για το πρόσωπο μου, αλλά είναι κατανοητό νομίζω. Δεν έχω κερδίσει ακόμα κάτι, έτσι ώστε να μπορώ να πως θα είμαι με σιγουριά εδώ και τη νέα σεζόν. Έχουμε όμως δύο τελικούς μπροστά μας. Ξεκινώντας από το παιχνίδι στο Ριαθόρ, θα δούμε ποια θα είναι η τύχη μας στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια αντίστοιχα και στο Champions League».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα