«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Αλ-Χασάουι και Μαρινάκη, απομένει η έγκριση»

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Αλ-Χασάουι και Μαρινάκη, απομένει η έγκριση»

Το ενδεχόμενο αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη παραμένει στο προσκήνιο στη Βρετανία, με τον ρεπόρτερ της ομάδας, Πολ Τέιλορ, να τονίζει πως υπάρχει αρχική συμφωνία με τον Αλ-Χασάουι και απομένει η έγκριση της Football League.  

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Αλ-Χασάουι και Μαρινάκη, απομένει η έγκριση»

Ο δημοσιογράφος της Nottingham Post, Πολ Τέιλορ, είχε διαδικτυακή συνομιλία με φίλους της Νότιγχαμ, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις τους σχετικά με την ομάδα και το μέλλον της και φυσικά κλήθηκε να απαντήσει και στα δημοσιεύματα περί αγοράς του αγγλικού συλλόγου από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Βρετανό να κάνει μάλιστα λόγο για αρχική συμφωνία και προχωρημένες επαφές με τον Αλ-Χασάουι.

«Η πρόταση από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Το ζήτημα βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση στην Football League την τελευταία εβδομάδα και μόλις δοθεί η σχετική έγκριση, η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί και επίσημα.Υπάρχουν ωστόσο ακόμα κάποια ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν μέχρι να ολοκληρωθεί».

»Το γεγονός όμως ότι η υπόθεση έχει φτάσει στη διοίκηση της Super League και γίνονται και επίσημα συζητήσεις, δείχνει ότι σε πρώτη φάση έχει υπάρχει μια αρχική συμφωνία μεταξύ Αλ-Χασάουι και Μαρινάκη, το οποίο είναι και το σημαντικότερο στοιχείο αυτή τη στιγμή. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Μαρινάκης θα αγοράσει το 80% των μετοχών της Φόρεστ και ο Αλ-Χασάουι θα παραμείνει στη θέση του προέδρου. Όπως γίνεται κατανοητό, ο Μαρινάκης θα έχει φυσικά και τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση αφορά την ομάδα», υποστήριξε μέσα από τα σχόλια του ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Best of internet