«Στον αθλητισμό υπάρχει θέση μόνο για την ειρήνη, όχι για την τρομοκρατία»

«Στον αθλητισμό υπάρχει θέση μόνο για την ειρήνη, όχι για την τρομοκρατία»

Gazzetta team
«Στον αθλητισμό υπάρχει θέση μόνο για την ειρήνη, όχι για την τρομοκρατία»

bet365

Τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο σύνδεσμο της στο Ιράκ εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση της η Ρεάλ Μαδρίτης, προαναγγέλοντας παράλληλα πως οι παίκτες της θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στη Λα Κορούνια.

Tζιχαντιστές σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο σε σύνδεσμο οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ την Παρασκευή (13/5), με αποτέλεσμα 16 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και άλλοι 20 να τραυματιστούν σοβαρά.

Με επίσημη ανακοίνωση τους οι «Μερένχες» εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη, τονίζοντας πως στον αθλητισμό δεν υπάρχει χώρος για την τρομοκρατία, ενώ ανακοίνωσαν πως θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι του Σαββάτου (14/5) στο Ριαθόρ κόντρα στη Λα Κορούνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης λυπάται βαθύτατα για την τρομοκρατική επίθεση στο Ιράκ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα 16 μέλη του συνδέσμου της ομάδας να χάσουν τη ζωή τους και άλλα 20 να τραυματιστούν. Ο σύλλογος εκφράζει τη μεγάλη του λύπη και στέλνει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων. Στέλνουμε όλη μας την αλληλεγγύη στο λαό του Ιράκ, που υποφέρει από τις ακραίες και άδικες επιθέσεις βίας. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστούν αύριο με μαύρα περιβραχιόνια, ως ένδειξη πένθους και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα θα πρέπει πάντα να είναι χώροι στους οποίους η αρμονία και η ειρήνη βασιλεύουν, με τις οποίες καμία μορφή τρομοκρατίας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Σήμερα όλη η οικογένεια της Ρεάλ ανά τον πλανήτη πενθεί για τους οπαδούς της, τους οποίους δεν θα ξεχάσει ποτέ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα