Με «ντόπες» Πανόπουλου η Κ17 της Ξάνθης!

Νίκος Τσιώκος
Με «ντόπες» Πανόπουλου η Κ17 της Ξάνθης!

bet365

Η ομάδα Κ17 της Ξάνθης αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος και ο Χρήστος Πανόπουλος θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες.

Το πρώτο της πρωτάθλημα, μετά από δύο χρόνια, θα διεκδικήσει η ομάδα Κ17 της Ξάνθης. Οι μικροί της Σκόντα θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο μεγάλο τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου. Ενόψει αυτού, λοιπόν, άπαντες έχουν τη στήριξη του Χρήστου Πανόπουλου.

Ο μεγαλομέτοχος των ακριτών βρέθηκε την Παρασκευή κοντά στους πιτσιρικάδες και τους μίλησε για το αυριανό παιχνίδι. Αφού έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρόκριση στον τελικό, θέλησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά με τις ευχές του για καλή επιτυχία.

Τον Πανόπουλο συνόδευαν οι αντιπρόεδροι του συλλόγου της Θράκης, Γιώργος Στράτος και Γιάννης Παπαδημητρίου. Τέλος, να σημειώσουμε πως για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Ξάνθης Κ17 δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ζουμπουλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στους «ερυθρόλευκους», καθώς και ότι η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα