«Η Βέροια θα πουληθεί με άδεια»

«Η Βέροια θα πουληθεί με άδεια»

Gazzetta team
«Η Βέροια θα πουληθεί με άδεια»

bet365

Ο νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρου Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης, τόνισε ότι η Βέροια θα έχει κανονικά αδειοδότηση.

Για την υπόθεση της Βέροιας, τους Κινέζους και την ανάκληση της αδειοδότησης μίλησε ο Άρης Μαστρογιάννης στον Arena FM 89.4. Ο νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρου Καρυπίδη τόνισε ότι η «βασίλισσα του Βορρά» θα έχει άδεια, όταν θα πουληθεί.

«Η ομάδα της Βέροιας θα πουληθεί. Αν δεν έχει άδεια μέχρι στιγμής, δεν λέει κάτι. Λείπουν κάποια στοιχεία, θα τακτοποιηθούν, θα ασκηθεί έφεση και η ομάδα θα πουληθεί με άδεια. Ο κ. Καρυπίδης θέλει με κάθε τρόπο να παραμείνει η Βέροια στην Σούπερ Λιγκ», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ποσό εκκίνησης του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς να ανακοινώσει κάτι. «Αυτό είναι ένα θέμα που το εξετάζει ο κ.Καρυπίδης, αν δεν έχει ανακοινώσει κάτι αυτός, δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά θα το ανακοινώσει αυτός. Άλλο πράγμα η Βέροια, άλλο πράγμα ο Άρης, αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα