Έφεση και Κινέζοι για Βέροια

Έφεση και Κινέζοι για Βέροια

Έφεση και Κινέζοι για Βέροια

Στη Βέροια θα κάνουν έφεση κατά της απόφασης για την ανάκληση της αδειοδότησης, ενώ πληροφορίες του gazzetta.gr θέλουν τη «βασίλισσα του Βορρά» να τελειώνουν τη συμφωνία με τους Κινέζους.

Αρκετή δουλειά έχουν στη Βέροια, αφού αποφασίστηκε η ανάκληση της αδειοδότησης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Γι' αυτό, η «βασίλισσα του Βορρά» θα κάνει έφεση, κάτι που έχει διορία να πράξει εντός των επόμενων πέντε ημερών, ώστε να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι και η αρχική εισήγηση ήταν αρνητική, όμως οι άνθρωποι της ΠΑΕ... έτρεξαν όλες τις διαδικασίες για να στρέψουν υπέρ τους την επιτροπή. Το ίδιο καλούνται να κάνουν και τώρα, αφού ανακλήθηκε η άδεια λόγω των προσφυγών των Αμπντούν, Γιουσούφ για οφειλές.

Τελειώνει με τους Κινέζους

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στο τέλος της φτάνει η υπόθεση με τους Κινέζους, που θα αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου της Ημαθίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και φαίνεται πως τα λόγια του θα γίνουν πράξη. Αυτό διότι οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ώστε να έχουμε αλλαγή στην ηγεσία, η οποία θα φέρει στη θέση του προέδρου τον Ζήση Βρύζα.

Best of internet