Έτοιμος για το φιλικό με την Σπάρτη ο Ατρόμητος

Έτοιμος για το φιλικό με την Σπάρτη ο Ατρόμητος

bet365

Στην Σπάρτη θα βρεθεί το Σάββατο ο Ατρόμητος για φιλικό παιχνίδι με την Σπάρτη, η οποία έχει φιέστα ανόδου στη Football League.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό με την Σπάρτη ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, θα βρεθούν το Σάββατο στη Λακωνία όπου η Σπάρτη έχει φιέστα ανόδου.

Πριν το ματς θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τραϊανός Δέλλας.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Νάτσος, Γροντής, Ρεγκάκος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Κεϊτά, Θεολόγου, Κατράνης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, ΛεΤαλέκ, Κρουσέλ, Λαζαρίδης (Κ20), Κωστούλας, Τσατσόπουλος.

Για προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση θα μείνουν οι Ματέι, Κοντοές, Έμποου, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Θεοδωράκης, Κυρίτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα