Κατσογιάννης: «Δεν ενημερωθήκαμε, θα ενεργοποιήσουμε τις ρήτρες»

Κατσογιάννης: «Δεν ενημερωθήκαμε, θα ενεργοποιήσουμε τις ρήτρες»

Κατσογιάννης: «Δεν ενημερωθήκαμε, θα ενεργοποιήσουμε τις ρήτρες»

Ο Γρηγόρης Κατσογιάννης εκπροσωπώντας τη Nova μίλησε για την αλλαγή του προγράμματος της Super League, τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες που υπάρχουν...

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet στον ΣΠΟΡ FM:

«Πρέπει να πούμε ότι έχουμε ένα πρόγραμμα από τις 5 Μαΐου και δεν έχουμε καμιά ενημέρωση από τη Σούπερ Λίγκα ότι αυτό αλλάζει. Σαφώς και γνωρίζουμε ποια είναι η απόφαση της ΕΠΟ αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οφείλουμε να περιμένουμε τη Σούπερ Λίγκα. Μαζί της έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα αγώνων το οποίο περιμένουμε να εκτελεστεί. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα ενεργοποιηθούν οι κυρώσεις που έχουν προβλεφθεί. Το έχουμε δηλώσει ότι ζητάμε να εφαρμοστεί το πρόγραμμα και από τη Σούπερ Λίγκα δεν πήραμε καμία ενημέρωση για αλλαγή. Ποτέ δεν πήραμε τέτοια ενημέρωση». 

-Ποια θα είναι η στάση της NOVA εάν η Σούπερ Λίγκα επιρρίψει ευθύνες στην ΕΠΟ: 

«Έχουμε εξηγήσει ότι εμείς είμαστε συνεργάτες με τη Σούπερ Λίγκα. Αν αυτή αισθάνεται ότι κάποιοι τρίτοι δεν είναι σωστοί απέναντι της τότε είμαστε αλληλέγγυοι μαζί της να κινηθούμε νομικά κατά αυτών. Αν η Σούπερ Λίγκα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάποιους άλλους που δεν τήρησαν τα προβλεπόμενα, τότε εμείς να είμαστε δίπλα της. Το θέμα όμως είναι ότι, πριν γίνει αυτό, θα έχουμε επιβάλλει τις ρήτρες που προβλέπονται. Από εκεί και πέρα είναι άλλη υπόθεση εάν υπάρχει ευθύνη τρίτου, το «πώς» θα ζητήσουμε τις ευθύνες από αυτόν. 

Αν η Σούπερ Λίγκα μας παρουσιάσει μια υπόθεση ότι θέλει να κινηθεί νομικά κατά τρίτου, τότε είναι λογικό εμείς να συνδράμουμε κατά αυτού. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε καμία ενημέρωση ότι αλλάζει το πρόγραμμα το οποίο έχει καθοριστεί. Η Σουπερ Λίγκα είναι η διοργανώτρια Αρχή και όχι η ΕΠΟ και εμείς λειτουργούμε βάσει της απόφασης του ΔΣ της». 

Best of internet