Νέο δημοσίευμα για Μήτρογλου και Μπενφίκα

Νέο δημοσίευμα για Μήτρογλου και Μπενφίκα

Gazzetta team
Νέο δημοσίευμα για Μήτρογλου και Μπενφίκα

bet365

Σε συμφωνία με την Φούλαμ ήρθε η Μπενφίκα για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθεί η ρήτρα του Έλληνα στράικερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας, η Μπενφίκα πήρε την απόφαση να πληρώσει την ρήτρα του Κώστα Μήτρογλού και να τον κάνει δικό της.

Η εξαιρετική χρονιά που έκανε ο διεθνής στράικερ με τους «Αετούς», αναγκάζει την ομάδα να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την Φούλαμ που φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα χρήματα θα καταβληθούν σταδιακά σε δόσεις μέχρι το 2018 και η πορτογαλική ομάδα δέχτηκε να αυξήσει και την προσωπική αμοιβή του Έλληνα «άσου» για να τον πείσει να γίνει μόνιμος κάτοικος Λισαβόνας.

Ο Μήτρογλου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2020 και να αμείβεται με 1,8 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο παρουσίας του στην Μπενφίκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα