Ψάχνοντας την λύση για τελικό και πλέι οφ

Gazzetta team
Ψάχνοντας την λύση για τελικό και πλέι οφ

bet365

Συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για την εύρεση λύσης σε πλέι οφ και Κύπελλο και το gazzetta.gr σας θυμίζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για να διεξαχθούν κανονικά τόσο τα πλέι οφ όσο και ο τελικός του Κυπέλλου συνεχίζονται. Όλοι δείχνουν διατεθειμένοι μπροστά στο κοινό καλό να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές έχουν με την Παρασκευή να είναι η κρίσιμη ημέρα.Το πρώτο βήμα έκανε η ΕΠΟ η οποία στην προσπάθεια να βρεθεί χρυσή... τομή για τον τελικό φαίνεται να προκρίνει ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου τους Ευθυμιάδη και Κωσταράς, που είναι στο ευρωπαϊκό του team.

Πάντως, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου αφού δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία.

Την ίδια ώρα οι τέσσερις συμμετέχοντες στα πλέι οφ συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης για να συζητήσουν για τις ημερομηνίες των αγώνων αφού κι εκεί οι ημερομηνίες πιέζουν.

Στη συνάντηση αυτή ο Πανιώνιος κατέθεσε την δική του πρόταση. Μια πρόταση που έβρισκε σύμφωνο τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έγινε δεκτή από την «Ενωση».

Για τον λόγο αυτό η Λίγκα αποφάσισε να κάνει έκτακτο Δ.Σ. το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά μετατέθηκε για την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα