Επέστρεψε στην Βραζιλία ο Ζιλμπέρτο

Νίκος Ρόλλας
Επέστρεψε στην Βραζιλία ο Ζιλμπέρτο

bet365

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά το ταξίδι του στην Μαλαισία, την ώρα που οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται.

Όταν έγινε γνωστό οτι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ταξίδευε στην Μαλαισία, προκειμένου να σχολιάσει τις ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, πολλοί υποστήριζαν οτι αμέσως μετά θα ερχόταν στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τα όσα όμως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε εκεί για το μέλλον του, αλλά και τα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος που τον ανέκρινε, φαινόταν πως υπάρχει... απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον επόμενο προορισμό του, μετά την Μαλαισία.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος λοιπόν, πλέον επέστρεψε στην πατρίδα του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα έρθει στην χώρα μας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα