«Θέλει και την Βοϊβοντίνα ο Μαρινάκης»

«Θέλει και την Βοϊβοντίνα ο Μαρινάκης»

Gazzetta team
«Θέλει και την Βοϊβοντίνα ο Μαρινάκης»

bet365

Μετά την Φόρεστ, σε ακόμα μία ομάδα «μπλέκουν» τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να εμπλακεί στην Βοϊβοντίνα, αποκαλύπτει ιστοσελίδα από την Σερβία, η οποία αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι μεταξύ των επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ιδιωτικοποίηση του συλλόγου! Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μάλιστα, συνδέει και την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάντερ Βούτσιτς.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, που επίσης φέρεται να είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει εκφράσει την επιθυμία του για να εμπλακεί στην ομάδα από το Νόβι Σαντ, ενώ όπως αναφέρει πάντα το εν λόγο ρεπορτάζ, θα έχει νέα συνάντηση με τον Υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού της Σερβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα