Τέλος ο Ουσέρο από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Ουσέρο από τον Ατρόμητο

Gazzetta team
Τέλος ο Ουσέρο από τον Ατρόμητο

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο μέσος του «αστεριού» που δεν κέρδισε την εκτίμηση του Δέλλα.

Εκτός πλάνων του Τραϊανού Δέλλα, είναι ο Φερνάντο Ουσέρο, που ενημερώθηκε από την διοίκηση του Ατρομήτου πως δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, ο Αργεντινός, δεν πρόκειται να... εξαντλήσει το συμβόλαιό του και βρίσκεται στην έξοδο.

Ο Ουσέρο, ήταν από τους παίκτες που ήρθαν με περγαμηνές το καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφεραν να δικαιώσουν και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Η εικόνα του, άλλωστε, δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που διέπρεψε στον Αστέρα Τρίπολης και είχε μπει στο στόχαστρο ακόμα και ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο τεχνικός του «αστεριού» δεν ενθουσιάστηκε ούτε με την παρουσία του Αντρέι Πετελέου που δοκιμάστηκε και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Καλλιθέα. Έτσι, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση απόκτησης του Ρουμάνου μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα